KKW zoekt een enthousiast bestuurslid!

Ben jij een enthousiaste en betrokken kunstliefhebber die zich wil inzetten voor het stimuleren van de creativiteit en verbeelding van kinderen? Heb jij ervaring met besturen, fondsenwerving en netwerken in de culturele sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stichting Kinderkunstweek organiseert elk jaar in maart een tiendaags evenement waarbij kinderen van 4 tot 12 jaar kennis kunnen maken met kunst in al haar vormen. Dit evenement mondt uit in een lesprogramma dat het hele jaar door gebruikt kan worden. We werken samen met partners die de kinderen interesseren voor workshops, tentoonstellingen en andere activiteiten om kinderen te laten ontdekken hoe leuk en leerzaam kunst kan zijn.

Wat zoeken we?

Wij zoeken een nieuw bestuurslid dat ons kan helpen met het verder ontwikkelen en uitvoeren van onze missie en visie. Als bestuurslid ben je medeverantwoordelijk voor het beleid, de strategie, de financiën en de communicatie van de stichting. Je werkt samen met de andere bestuursleden, de coördinator, de makers van het lesprogramma en de partners van de stichting. Je hebt een actieve rol in het werven van fondsen, sponsors en donateurs. Je hebt een breed netwerk in de culturele sector en je bent in staat om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende en zinvolle functie in een dynamische en gezellige organisatie. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden in te zetten voor een goed doel. Je maakt deel uit van een gemotiveerd en divers team dat zich met hart en ziel inzet voor de kinderkunstweek. Je ontvangt geen vergoeding voor je werkzaamheden, maar wel veel waardering en plezier.

Voor meer informatie verwijzen we naar https://kinderkunstweek.nl/.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar secretariaat@kinderkunstweek.nl voor 1 september 2023. We horen graag van je!