Hard werk achter de schermen!

We zijn begonnen! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het gereedmaken van de pakketten voor de scholen. De mensen achter de Kinderkunstweek en een aantal trouwe vrijwilligers zijn druk aan de slag om te zorgen dat alle pakketten op tijd gereed zijn.

Hoe doen we dat?
We vouwen honderden kartonnen dozen en doosjes en voorzien ze allemaal van een sticker. De kunstwerkjes van Kasper de Vos verpakken we uiterst voorzichtig in houtwol voor we ze inpakken, we willen natuurlijk niet dat het EI van RA gebroken bij iedereen aankomt! Tot slot tellen we de materialen voor iedere school en vullen we de dozen!

Maar wat zit er nog meer in zo’n doos naast het kunstwerkje van Kasper de Vos?
Naast het EI van RA van Kasper de Vos vind je in de doos de Ideeënboeken en de kleine versie daarvan die bij het kunstwerkje hoort. Verder natuurlijk de deelnameposters en boekenposters en tot slot de bestel- en kinderkunstbonnen.

Wat gebeurt er nog meer achter de schermen?
Het blijft natuurlijk niet bij het inpakken van de dozen! De digitale lessen staan in de steigers, deze zijn inmiddels bijna klaar! Misschien had je het al gezien, maar onze website heeft een update gekregen. Ondertussen plaatsen Kunstaanbieders activiteiten op de website, neem dus zeker een kijkje!


Wanneer krijgen scholen dit moois bezorgd?
Helaas kunnen we dit jaar niet op scholen bezorgen vanwege de coronaregels. Met de schoolbesturen is afgesproken dat we daar centraal de pakketten brengen, zodat vanuit de besturen gecoördineerd kan worden hoe de materialen bij de scholen komen. Jullie horen ervan!

Zo zien jullie, achter de schermen zitten we verre van stil! En dat allemaal  om jullie straks allemaal een succesvolle Kinderkunstweek te laten beleven!

Wil je ook deelnemen met je school of klas? Aanmelden kan nog via het aanmeldformulier!