Nieuw! De Kinderkunstkaart

Dit jaar werken we met De Kinderkunstkaart. De Kinderkunstbon, waarmee stickers gespaard werden, vervalt met deze nieuwe opzet.

De Kinderkunstkaart neem je mee als je op pad gaat om in je vrije tijd een galerie, atelier, museum, kunstenaar, bibliotheek of boekhandel te bezoeken. Waar je welkom bent met de Kinderkunstkaart en wat er op de verschillende locaties te doen is, lees je op de website. Soms is het gratis, soms wordt een kleine vergoeding gevraagd of moet een entreekaartje gekocht worden. Op vertoon van je Kinderkunstkaart krijg je in ieder geval na ieder bezoek een verrassing!

Dit jaar bestel je het kunstwerk ook op een nieuwe manier. Het kunstwerk (de sokken) kan door de kinderen tijdens of direct na de Kinderkunstweek besteld en betaald worden. Dit doen ze door de bestelkaart- die losgescheurd kan worden van de Kinderkunstkaart- in te vullen en in te leveren op school. Het kunstwerk kost 10 euro per paar en wordt in verschillende maten geleverd. De bestellingen gaan via de scholen, die zich aangemeld hebben. Op onze website is te zien welke scholen dat zijn. Uiteraard is er een paar weken levertijd nodig.

Woensdag 11 maart begint de Kinderkunstweek en dat is ook de dag waarop de Kinderkunstkaarten op de deelnemende scholen worden uitgedeeld