Activiteit op school

Where art meets dance (inschrijving gesloten)

Stichting DanZee

Inschrijving gesloten!
Doe mee aan deze toffe cross-over tussen dans en beeldende kunst en laat je leerlingen (letterlijk) in beweging komen voor kunst!

Een professionele dansdocent komt bij u op school een dansproject verzorgen, waarbij het thema van de Kinderkunstweek centraal staat. De leerlingen werken aan een choreografie die geïnspireerd is op een kunstwerk. We zijn voor dit project op zoek naar basisscholen die het leuk zouden vinden om dit project op school uit te laten voeren door een aan een dansschool uit de eigen regio verbonden dansdocent.

Deelnemers zijn: Elly Geelhoed Ballet (Zierikzee), Balletschool Anita Bekers (Oostburg), Body Action (Goes), Danzette (Middelburg), Balletschool Suzanne de Jong (Middelburg) en Jes! Dance Center (Terneuzen).

Wij kunnen maximaal 3 lessen van 90 minuten aanbieden, die in of rond de periode van de Kinderkunstweek bij u op school kunnen plaatsvinden. De precieze momenten worden in overleg tussen u en de dansdocent bepaald en hangen af van de beschikbaarheid van de dansdocent. Wij vragen wel om een geschikte, lege ruimte zoals een gymzaal of aula. Of er wordt toegewerkt naar een eventueel presentatiemoment voor de ouders, dat is aan u en kan in overleg worden besloten. Ook het aantal leerlingen en de doelgroep wordt in overleg bepaald. Sommige dansscholen vragen specifiek om een samengestelde groep van leerlingen uit verschillende groepen waarbij alleen liefhebbers van dans kunnen deelnemen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de organisatie van de Kinderkunstweek of bij Stichting DanZee (via e-mail dansdroom@dezb.nl). Inschrijven kan tot 14 februari en de aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Doelgroep: groep 5, 6, 7, 8
Begeleidingsintensiteit in overleg
Woensdag 11 maart
Donderdag 12 maart
Vrijdag 13 maart
Zaterdag 14 maart
Zondag 15 maart
Maandag 16 maart
Dinsdag 17 maart
Woensdag 18 maart
Donderdag 19 maart
Vrijdag 20 maart
Zaterdag 21 maart
Zondag 22 maart