Meedoen instellingen

Op de hoogte blijven van alle nieuws omtrent de Kinderkunstweek? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!


Doe mee en laat u zien tijdens de Kinderkunstweek!

Op deze manieren kunnen instanties en kunstenaars meedoen aan KKW:

1. U geeft via deze website aan dat u meedoet aan KKW. Scholen kunnen u benaderen voor een bezoek, maar ook ouders met kinderen kunnen in hun vrije tijd bij u op bezoek komen. U kunt openingstijden vermelden en een link maken naar uw eigen website. info@kinderkunstweek.nl aan dat

2.  U ontvangt als u aangemeld bent op de webiste vlak voor de Kinderkunstweek een poster en deelnemerskaart die u op kunt hangen in uw galerie, museum, boekhandel, bibliotheek of atelier. U krijgt dan ook stickers die u op de Kinderkunstbonnen kunt plakken van kinderen die met hun ouders, vriendjes, opa’s en oma’s op bezoek komen tijdens de Kinderkunstweek.

3. Mogelijk biedt u, al dan niet tegen vergoeding, tijdens de KKW workshops of rondleidingen aan en/of heeft u een binnen het thema passende tentoonstelling. Dit aanbod kan ook op de website geplaatst worden. Op de site komt een overzicht van deelnemende scholen, waarmee u eventueel zelf contact kunt leggen. Andersom zullen scholen ook met u contact op kunnen nemen.

4. Via de website kunt u het speciaal voor de KKW gemaakte Ideeënboek en aanvullende materialen bestellen. Het boek zal ook te koop zijn bij diverse Zeeuwse boekhandels en bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg.