Meedoen instellingen

Op de hoogte blijven van alle nieuws omtrent de Kinderkunstweek? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!


Doe mee en laat u zien tijdens de Kinderkunstweek!

Op deze manieren kunnen instanties en kunstenaars meedoen aan KKW 2017:

1. U geeft via info@kinderkunstweek.nl aan dat u een poster en deelnemerskaart wilt ontvangen en hangt deze op in uw galerie, museum of atelier.

2. U krijgt dan ook stickertjes die u op de Kinderkunstbonnen kunt plakken van kinderen die met hun ouders, vriendjes, opa’s en oma’s op bezoek komen tijdens de Kinderkunstweek.

Bovenstaande is de eenvoudigste manier om deel te nemen. Door de poster en de deelnemerskaart op te hangen, weten ouders en kinderen van deelnemende scholen waar ze tijdens de KKW terecht kunnen. Nog duidelijker is het als u uw instelling ook op onze website aanmeldt. Hierna volgen dan ook de mogelijkheden voor hen die meer willen en kunnen bieden.

3. Vanaf heden kunt u zich aanmelden op deze website, waar u bekend kunt maken dat u deelneemt aan de KKW 2017. Scholen kunnen u benaderen voor een bezoek, maar ook ouders met kinderen kunnen in hun vrije tijd bij u op bezoek komen. U kunt openingstijden vermelden en een link maken naar uw eigen website.

4. Mogelijk biedt u, al dan niet tegen vergoeding, tijdens de KKW workshops of rondleidingen aan en/of heeft u een binnen het thema passende tentoonstelling. Dit aanbod kan ook op de website geplaatst worden. Op de site komt een overzicht van deelnemende scholen, waarmee u eventueel zelf contact kunt leggen. Andersom zullen scholen ook met u contact op kunnen nemen.

6. Via de website kunt u het speciaal voor de KKW gemaakte Ideeënboek en aanvullende materialen bestellen. Het boek zal ook te koop zijn bij diverse Zeeuwse boekhandels en bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg.

Schrijf u in en doe mee aan de Kinderkunstweek 2017!