Gratis inspiratiebijeenkomst op jouw school?

Doe jij met jouw school voor het eerst mee aan de Kinderkunstweek en wil je praktische tips en handvatten voor creatieve lessen? Ben je deelnemer van het eerste uur en wil je graag verdieping in de activiteiten die je tijdens de Kinderkunstweek aan de leerlingen aanbiedt? Ga je graag eens met andere creatieve technieken en materialen aan de slag? Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Kinderkunstweek en Cultuurkwadraat bieden dit jaar vijf gratis inspiratiemiddagen op 22, 29 januari en 5, 12, 19 februari 2020 aan.

Met de inspiratiemiddagen willen we jou en je schoolteam door middel van workshops op een praktische manier inspireren om met je leerlingen aan de slag te gaan tijdens de Kinderkunstweek die op 11 maart 2020 van start gaat. We komen met een team bij jou op school langs en we bieden vraaggerichte workshops aan! We helpen je graag aan de hand van de wensen en behoeften van jou en jouw schoolteam op weg met ideeën en voorbeelden die je bij wijze van spreken de volgende dag in de klas kunt gebruiken.

Per regio (Tholen, Walcheren, Schouwen-Duiveland, Zeeuws-Vlaanderen en Noord- en Zuid-Beveland) wordt er één inspiratiemiddag aangeboden.

Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen Stichting Kinderkunstweek en Cultuurkwadraat samen met Zeeuwse kunstenaars; Agnes den Hartogh en Ramon de Nennie, een interactief programma samen.

Aanmelden kan via de website van Cultuurkwadraat.