Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de Kinderkunstweek.


Inschrijven en inloggen

Ik heb geen wachtwoord ontvangen na het inschrijven hoe kan dat?
Het is mogelijk dat uw gebruikersnaam en wachtwoord verzonden zijn naar uw ongewenste post of uw spambox. Controleer dan ook eerst deze e-mailboxen. Mocht u ook hier de gegevens niet terug kunnen vinden, klik dan op ‘inloggen’. Hier vindt u de optie ‘wachtwoord vergeten’ en kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Let op: dit lukt alleen als u het e-mailadres gebruikt dat eerder is opgegeven bij het inschrijven.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten wat nu?
Klik op ‘inloggen’. Hier vindt u de optie wachtwoord vergeten en kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Let op: dit lukt alleen als u het e-mailadres gebruikt dat eerder is opgegeven bij het inschrijven. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de optie ‘wachtwoord onthouden’, zodat u niet steeds uw wachtwoord hoeft in te voeren.

Ik kom niet verder dan de Webshop wat moet ik doen?
Als school dient u een compleet pakket (betaald of gratis) af te nemen. Pas daarna kunt u via het ‘Dashboard’ gebruikmaken van de digitale materialen.


Materialen

Hoe kan ik als school materiaal bestellen?
Log in met uw gegevens en ga naar het ‘Dashboard’. Hier kunt u in de ‘Webshop’ het gewenste materiaal bestellen.

Waar en wanneer worden de materialen uitgeleverd?
Vanaf dit jaar worden de materialen op school bezorgd en hoeven dus niet meer te worden opgehaald te worden. De materialen worden zes weken voor de start van de KKW bij uw school bezorgd.

Gratis pakket?
Scholen die vallen onder een bestuur of organisatie die de KKW financieel ondersteunt, ontvangen één compleet pakket gratis. Extra Ideeënboeken moeten wel worden betaald. Klik hier voor de lijst van schoolbesturen die partner zijn.

Hoe kom ik bij de digitale (gratis) materialen?
Log in en ga via het ‘Dashboard’ naar ‘materialen’.

Waarom zie ik niet alle digitale materialen?
Alleen scholen die een compleet pakket hebben afgenomen (gratis of betaald) krijgen toegang tot de digitale materialen.

Hoe kom ik bij de digitale lessen?
Log in en ga via het ‘Dashboard’ naar ‘digitale lessen’

Kunnen mijn collega’s van school ook bij de digitale materialen?
Met het door u aangegeven email-adres en wachtwoord kunnen zij inloggen op de site en gebruik maken van de materialen die te vinden zijn via het ‘Dashboard’.
Tip: communiceer het e-mailadres en het wachtwoord met uw collega’s en laat uw collega’s geen nieuw wachtwoord aanvragen.


Activiteiten

Ik wil voor een kunst- of cultuuraanbieder een activiteit toevoegen, hoe moet dat?
Log in en via ‘Dashboard’ vindt u een knop waarop staat ‘Activiteiten’. Onder deze knop kunt u activiteiten aanmaken. Let op: pas na goedkeuring van de webmaster verschijnen de (gewijzigde) activiteiten op de website.


Staat uw vraag er niet bij? E-mail dan naar info@kinderkunstweek.nl of bel naar 0118-611443 (CBK Zeeland). Wij helpen u graag.