Meedoen kunst- en cultuuraanbieders

Doe mee en laat u zien tijdens de Kinderkunstweek!

Op deze manieren kunnen kunst- en cultuuraanbieders meedoen aan KKW:

1. U geeft via deze website aan dat u meedoet aan KKW. Scholen kunnen u benaderen voor een bezoek, maar ook ouders met kinderen kunnen in hun vrije tijd bij u op bezoek komen. U kunt openingstijden vermelden en een link maken naar uw eigen website.

2. Na uw aanmelding op de website ontvangt u kort voor de KKW een poster en een deelnamebordje. U krijgt dan ook stickers die u op de Kinderkunstbonnen kunt plakken van kinderen die met hun ouders, vriendjes, opa’s en oma’s op bezoek komen tijdens de Kinderkunstweek.

3. Mogelijk biedt u, al dan niet tegen vergoeding, tijdens de KKW workshops of rondleidingen aan en/of heeft u een binnen het thema passende tentoonstelling. Dit aanbod kan ook op de website geplaatst worden. Op de site komt een overzicht van deelnemende scholen, waarmee u eventueel zelf contact kunt leggen. Andersom zullen scholen ook met u contact op kunnen nemen.

4. Via de website kunt u het speciaal voor de KKW gemaakte Ideeënboek of het complete pakket  materialen bestellen. Het boek is ook te koop bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg of via de webshop van CBK Zeeland.